3 basistips om te scoren bij zoekmachines!

U kunt het internet het best zien als een grote markt. Als u wilt goed wilt opereren betekent dit dat u aan de slag moet met het promoten van de producten die u op deze markt wilt verkopen. Op internet doe je dit bijvoorbeeld door middel van het posten van een tweet met een aktie die u op de site aanbied.

Het is belangrijk dat uw site periodiek wordt geupdate, steeds beter wordt etc. Wilt u erachter komen WAT beter moet? Dat betekent dat u moet weten waar u potentiele klanten bijvoorbeeld afhaken en dat kunt u zien. Hiervoor moet u gebruik maken van tools die op internet verkrijgbaar is. Een goed voorbeeld van zo’n tool is Google analytics. Nadat u weet waar het misgaat kunt u hier het roer omgooien om ervoor te zorgen dat uw klanten wel dat mooie product willen kopen. Achtergrondinformatie over uw product, bedrijf en uzelf is belangrijker dan u denkt.

TIP 1: Zorg dat u een blog op de site heeft. Zoekmachines zijn gek op verse unieke content. En hoe kun je dat het best doen? Precies, door het regelmatig schrijven van een blog. Zorg ervoor dat woorden die van belang zijn voor het product dat u verkoopt in deze blogs op een subtiele manier terugkomen. Dit zorgt ervoor dat deze woorden vaker gebruikt worden op uw site op verschillende pagina’s. En dit zal gunstig zijn voor een betere plek in zoekmachines.

TIP 2: Zorg ervoor dat uw website eruit ziet zoals u klanten willen dat uw site eruit ziet. Denk niet als verkoper maar als koper. Vraag de mening van mensen om u heen. Er zijn veel sites die op elkaar lijken. Zorg ervoor dat uw website uniek is.

TIP 3: Als uw website eindelijk in de lucht is. precies zoals u hem wilde hebben. Dan heeft u de basis. Niet meer, niet minder. Vanaf dat moment is het belangrijk om constant verbeteringen en updates uit te voeren. Als een website niet vaak geupdate wordt dan zal deze zeer snel kracht verliezen en zullen zoekmachines u snel geen aandacht meer schenken. Want uw concurenten zullen wel hun best blijven doen en hun site blijven updaten. Dus zullen zoekmachines hun overwaarderen en uw site onderwaarderen. Ook al verkoopt u betere producten of tegen betere prijzen.

Volg deze drie tips op en u zult merken dat uw website steeds beter zal scoren op zoekmachines zoals Google. TIP 4 is optioneel. Meld uw website aan op SEOlive.nl Ook dit zal helpen beter te scoren bij zoekmachines.

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>