Aanmeldingen

www.italian-design.nl

Online-shop Italian Design brengt een breed aanbod van handgemaakte mode, mode-accessoires en meer uit Italië naar Nederland. Onze producten zijn van echte Made in Italy merken; zij hebben een prijs, maar ze zijn van een niet te evenaren kwaliteit en stijl en zeker niet te vergelijken met zogenaamd ‘Italiaanse’ producten gemaakt in laag loon landen, of Italiaanse producten gemaakt van veel goedkopere materialen. Italian Design bezoekt de workshops in Italië zelf, en werkt alleen met betrouwbare Italiaanse familiebedrijven met vele decennia van ervaring, veel passie en oog voor detail. Wij kopen limited edition collecties teneinde exclusiviteit te garanderen. Onze collecties zijn ontworpen voor liefhebbers van hoge kwaliteit; luxe, exclusiviteit en stijl herkennen en deze op waarde weten te schatten.

dearhunters.nl

Dear Hunters relatiebemiddeling is een bureau voor singles vanaf 25 jaar, die woonachtig zijn in het Zuiden van het land, onder de rivieren. Dear Hunters staat voor professionele en persoonlijke bemiddeling. Wij zijn meelevend, discreet en werken doelgericht. Jouw doel dichtbij!

www.lizix.nl

Lizix is een klein en creatief grafisch ontwerpbureau en animatie / VFX / Motion graphics studio. Opgericht in 2013 te Arnhem. Wij ontwikkelen logo’s, flyers, artworks, motion graphics en nog veel meer. Kijk voor meer informatie op onze website.

www.technofashion.nl

  • Grote showroom waar u alle soorten bedrijfs- en promotiekleding kunt bekijken
  • Ruime voorraad
  • Eigen borduurstudio
  • 2 Transfermachine’s
  • Maken kledingpakketten op naam van personeel
  • Uw personeel kan (met uw goedkeuring) direct goederen bij ons afhalen
  • Maken voor u bestelformulieren die u kunt gebruiken om te bestellen
  • Kunnen uw kleding voorzien van wasbare naamlabels
  • Uw bedrijfskleding kunnen wij op alle mogelijke manieren bedrukken en/of borduren.
  • Passessies bij Techno-Fashion of indien gewenst op uw bedrijf

Dus kort samengevat, kwaliteit en een betaalbaar kompleet product, te samen met service, snelheid en prettig samenwerken. Dat is waar wij van Techno-Fashion voor staan.

 

zalando.nl

Schoenen, Damesschoenen, Herenschoenen, Mode, Kleding, Kleren, Fashion, Tassen, Accessoires, Online-Shop, Schoenen online

pcsloop.nl

PCsloop is een initiatief van een groep ict’ers en vrienden die het leuk vinden om computers een tweede leven te geven. Wij kunnen de meeste computers opknappen en hier een kind blij mee maken. Hiernaast leveren wij hiermee ook een grote bijdrage aan het milieu. Draag jij ook je steentje bij? Lever dan je oude computer / PC bij ons in. Wij zijn bereid de computers kosteloos bij je op te halen indien dit mogelijk is. Zelf langsbrengen van pc’s is ook mogelijk. We hebben vrijwilligers in Diemen en in Amsterdam waar deze ingeleverd kunnen worden. Mail ons voor een afspraak op info@pcsloop.nl of gebruik het invulformulier bij Contact

www.bonprix.nl

Voordelige mode, schoenen en woonitems in de online-shop van bonprix

young-up.nl

Neem voor meer informatie contact met Young UP via info@young-up.nl

 

violencia.nl

Violencia richt zich op het voorlichten van jongeren én volwassen over verschillende soorten geweld.  Dit gebeurt aan de hand van campagnes waarin muziek, poëzie, emoties en drama in verwerkt zijn. Met deze creatieve campagnes bereiken we grote groepen mensen en dagen we hun uit op een andere manier naar geweld te kijken, namelijk vanuit een jongerenperspectief.

 

webdew.nl

 

fitmundo.nl

Fitmundo gaat met jou aan de slag om je fitter te voelen! Calorieën verbranden in de buitenlucht tijdens een afmattende bootcamp of thuis aan je specifieke doelen werken. Het is allemaal mogelijk! Na afloop voel je je voldaan en energiek. Elke training is op maat en onder professionele begeleiding.

 

yogamundo.nl

Yogamundo houdt lichaam en geest soepel en in balans met een dynamische vorm van Yoga,Vinyasa Power Yoga. Ervaar de ideale mix tussen inspanning en ontspanning en stimuleer vetverlies en toename van (innerlijke) kracht. Met mooi weer vinden de lessen plaats in onze prachtige privé yogatuin en anders binnen in Yogamundo’s aangename Yogastudio.

beau-tan.nl

 

netcart.nl

 

http://loodgieterstandby.nl

Loogieterstandby staat voor u klaar voor al uw installatiewerk, onderhoud en noodgevallen. Bel ons nu en wij zullen ervoor zorgen dat uw storing weer snel is opgelost tegen de scherpste prijs in Amsterdam.

apexmedia.nl

Bent u op zoek naar een Oracle (Apex) ontwikkelaar? ApexMedia heeft de juiste ontwikkelaars voor uw project. Onze developers  hebben de nodige ervaring op het gebied van Apex, PL/SQL, SQL en Linux scripting. De afgelopen jaren hebben we de nodige ervaring opgedaan in Scrumteams al is het werken volgens de traditionele methodes ook goed bij ons bekend.

 

tweakers.nl

De grootste Nederlandstalige community en website over computers, tablets; telefoons, beeld & geluid, games, IT Pro en alle andere consumentenelektronica. Lees het laatste nieuws en reviews. Vergelijk prijzen en specificaties. Verkozen tot website van het jaar in 2009, 2011 en 2012.

 

http://nu.nl